~ Linnea tipsar

Publicerad 2013-07-14 00:43:11 i Allmänt,

 
 
Har suttit ungefär hela kvällen och fixat några tipsbilder, och på allt har jag gjort pixlr.com , men det är somsagt tips på body mistes & parfym! Jag har allt förutom secret charm & secret craving som jag bara luktat på :)
 
2 Hollister body mist, Solana beach & Crescent bay. Dom luktar sjukt gott och håller länge, jag köpte mina i stan, men Hollister finns även i Täby. Och dom finns oxå i parfym, kostar runt 120kr.
 
3 Victorias secret body mist, luktar sjukt fräscht och vet tyvärr ej om dom håller länge :) har pure seduction. Dom kan köpas i tex stan, Farsta och Arlanda, jag köpte min på nordicfeel.se när den var rea på 99kr men nu kostar dom 119kr :)
Och sista är en Ralph Lauren som luktar sjuuukt gott, min favorit. Den luktar som en slags godis, jätte svår och förklara. Men den är köpt på Kicks och går ni förbi så gå in och lukta den luktar jätte gott!
Och den är köpt för 400kr, den är rätt så liten men värd att köpa!
Och den finns i flera andra lukter som visas under den bilden, som inte är redigerad :)
 

 

Om

Min profilbild

❥ Linnea Hammar

♥ Tjej på 12sommrar som äger denna blogg, daglig uppdatering, bloggen handlar om mode & min vardag & massa mer! Hoppas ni fortsätter titta in, Puss!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela